Velikonoce:
Vymrskané ceny do Velikonoc Sleva 10 % na celý sortiment s kódem Velikonoce

Blog

Srovnání podvozků pro auta od magnetických stavebnic

Pokud doma frčíte v magnetických stavebnicích, tak možná přemýšlíte, o jakou další sadu byste vaši sbírku rozšířili. Co třeba podvozky na auta? Díky nim si děti postaví nejenom magnetické auto, kamion, ale s trochou fantazie třeba i vlak nebo tank. Dopřejte jim nový herní prvek a my vám přinášíme srovnání těchto magnetických podvozků hned od tří TOP značek.

Číst
Proč pořídit dětem dřevěnou duhu a 7 nápadů, jak si s ní hrát
Duha je jednou z nejznámějšíchopen-ended hraček(hračky s otevřeným koncem). Často je mylně spojovaná s Montessori pedagogikou, ale naopak patří do Waldorfské školy. Dřevěná duha bývá často jednou z prvních dřevěných hraček v domácnosti, ale někdy taky velkým zklamáním pro rodiče i děti. Zůstává s nepochopením ležet v koutě. Proto se vám v tomto článku pokusíme duhu, co nejvíce přiblížit a dát nápady ke hrám, které budou děti bavit.
Číst
Druhohorní sensory play aneb 13 tipů na smyslohrátky s tematikou dinosaurů

Máte doma malého dinonadšence? Pokud pro něj hledáte zábavu na několik hodin, která ho zároveň bude rozvíjet - znalostmi, kreativitou, v jemné motorice, koncentraci, pak pro vás máme ozkoušené tipy na sensory play s dinosaury. Vydejte se s námi do Druhohor a vyzkoušejte některou z následujících 13 aktivit.

Číst
Srovnání magnetických silnic od nejznámějších značek

Magnetické stavebnice jsou hitem posledních let. Zejména pak značky jako Connetix, Magna Tiles, Coblo, Magbrix či Learn and Grow Toys. Některé z uvedených značek disponují i magnetickými silnicemi pro děti už od 3 let. Pojďme si je v článku blíže představit.

Číst
Znáte open-ended toys? Aneb proč doma mít i nějaké open-ended hračky

Pojem open-ended toys (zkráceně OE hračky) se teď objevuje celkem často, ale hodně rodičů tápe, co to vlastně je, jaké hračky se za nimi ukrývají. V překladu to jsou hračky s  otevřeným koncem. Slouží k tzv. otevřené (imaginativní) hře. To už by vám mohlo trochu napovědět, ale já se vám v tomto článku pokusím tuto problematiku ještě více přiblížit. Povíme si rovněž, proč je fajn nějaké doma mít.

Číst
5 velikonočních tipů s magnetickou stavebnicí Connetix

Máte rádi Velikonoce a milují vaše děti magnetické stavebnice? Paráda! Spojte vše dohromady a vyzkoušejte našich 5 velikonočních tipů na hrátky nejenom s magnetickou stavebnicí Connetix. V článku jsme použili tuto značku, ale všechno lze připravit i s jinými značkami, jako například Magna Tiles či Learn and Grow Toys.

Číst
Prémiový obsah