Velikonoce:
Vymrskané ceny do Velikonoc Sleva 10 % na celý sortiment s kódem Velikonoce

Tipy na hračky

Srovnání magnetických silnic od nejznámějších značek

Magnetické stavebnice jsou hitem posledních let. Zejména pak značky jako Connetix, Magna Tiles, Coblo, Magbrix či Learn and Grow Toys. Některé z uvedených značek disponují i magnetickými silnicemi pro děti už od 3 let. Pojďme si je v článku blíže představit.

Číst
Znáte open-ended toys? Aneb proč doma mít i nějaké open-ended hračky

Pojem open-ended toys (zkráceně OE hračky) se teď objevuje celkem často, ale hodně rodičů tápe, co to vlastně je, jaké hračky se za nimi ukrývají. V překladu to jsou hračky s  otevřeným koncem. Slouží k tzv. otevřené (imaginativní) hře. To už by vám mohlo trochu napovědět, ale já se vám v tomto článku pokusím tuto problematiku ještě více přiblížit. Povíme si rovněž, proč je fajn nějaké doma mít.

Číst
10 zábavných aktivit se světelným panelem pro děti od 3 do 8 let
Světelný panel je výborná pomůcka do školek, družin, kroužků, ale i do domácností, díky které mohou děti zábavnou formou zkoumat vlastnosti světla, míchat barvy, trénovat grafomotoriku a mnoho dalšího. Věřte, že jednotlivé aktivity zabaví na hodiny jak malé 3leté děti, tak i školáky v prvních třídách. V tomto článku jsme pro vás připravili hned 10 aktivit, které zvládnete nachystat i vy doma. Jsou vhodné pro děti od 3 do cca 8 let.
Velký seznam vzájemně kompatibilních magnetických stavebnic pro děti
Máte doma magnetickou stavebnici a zvažujete koupit jinou značku, ale nevíte, zda k sobě budou pasovat? Chcete pořídit první magnetickou stavebnici takovou, ke které bude pasovat hodně dalších značek a tím bude hra s nimi variabilní? Ať už řešíte první, nebo druhý problém, tento článek vám s ním pomůže. Najdete v něm seznam a povídání o vzájemně kompatibilních magnetických stavebnicích.
Číst
11 + 1 originální nápad, jak si hrát s magnetickou stavebnicí Connetix

Magnetické stavebnice jsou skvělou zábavou pro děti, ale i dospělé už samy o sobě. Lze z nich stavět auta, paláce, ohrádky pro zvířátka, roboty, kuličkové dráhy a mnoho dalšího. Ale jakožto open-ended hračky mohou sloužit mnoha dalším hrám, při kterých se děti taky ledasčemu přiučí (číslům, písmenům, tvarům, optice, aj.). Připravili jsme pro vás hned 11 nápadů, jak si hrát s magnetickou stavebnicí Connetix. Plus jeden speciální netradiční. Dočtěte až do konce.

Číst
10 nápadů a tipů, jak zdravě naplnit dětský adventní kalendář

Přemýšlíte každý rok, jak dětem zpříjemnit adventní čas a čekání na Ježíška? Čím letos naplnit dětský adventní kalendář, aby to bylo nápadité, zdravé a ideálně levné? Sami máme 3 děti, takže toto řešíme rok co rok. Adventní kalendář mají společný, snažíme se ho obměňovat a zároveň se vyvarovat sladkému. Pojďte si přečíst 10 tipů, které jsme dali dohromady.

Číst
Prémiový obsah