Velikonoce:
Vymrskané ceny do Velikonoc Sleva 10 % na celý sortiment s kódem Velikonoce

Hravě v Brně

16 míst s dětským koutkem, kam se v centru Brna schovat

Znáte to, je ošklivě, potřebujete se otočit v centru Brna, nebo jen už nevíte s dětmi coby, ale kam zajít? Ačkoliv Brno nabízí nespočet dětských atrakcí, tak centrum města zrovna příliš babyfriendly není. Dali jsme pro vás dohromady hned 16 míst, kde si dáte něco dobrého, objevíte alespoň mini koutek a povětšinou vás to nebude stát celý rodičák.

Číst
23 tipů, kam s dětmi v Brně, když prší a je ošklivo
Říká se, že není špatného oblečení, jen špatného oblečení. Ale sami chápeme, že se vám do deště a plískanic s dětmi kolikrát nechce. Anebo hledáte změnu na vnitřní aktivity. Proto jsme pro vás vybrali hned 23 tipů, kam vyrazit s dětmi v Brně, když prší. Atrakce jsme rozdělili na ty zdarma a ty placené.
10 + 1 nejlepší dětské hřiště v Brně

Když si na mapy.cz zadáte „hřiště Brno“ vyjedou vám desítky odkazů. Na vyžití pro děti v Brně mysleli. Je opravdu těžké vybrat TOP hřiště, ale pokusili jsme se vytipovat ta nejlepší, za kterými se vyplatí cestovat přes celé město. Vybírali jsme vždy zástupce něčeho originálního a typického jen pro to dané hřiště. Dáme vám tak tipy na hřiště s různou úpravou povrchu, vodní, dopravní či hřiště se zvířátky.

Číst
Sensohrátky: Návštěva netradičního kroužku sensory play v Brně

Zbožňují vaše děti hrabání se v písku, rochnění se v bahně či máchání se ve vodě? Naše ano, proto jsme neváhali a vyrazili s nimi na kroužek Sensohrátek. Našeho dvouletého jen tak něco nezabaví, ale tady jsme o něm hodinu nevěděli. Přečtěte si naši zkušenost z návštěvy kroužku senzory play v Brně. Třeba vyrazíte také.

Číst
Netradiční narozeninová oslava, originálně strávený čas, relaxace, to vše je piknik Pod hvězdami

Přemýšlíte, jak se dětmi letos originálně oslavit jejich narozeniny či konec školního roku? Po sto padesáté se vám do dětského zábavního parku nechce, ale zároveň netoužíte ani vše chystat sami doma? Tak zkuste piknik. Díky značce Pod hvězdami ho ani nemusíte chystat, pouze dojdete a užijete si s rodinou společný čas. My jsme tento piknik Pod hvězdami vyzkoušeli za vás a teď si přečtěte naši zkušenost.

Číst
12 + 1 tip, kde se s dětmi v Brně ochladit v parném létu
Horko na padnutí, a tak přemýšlíte, zda se radši s dětmi nezabarikádujete doma? Ale po chvíli už jste všichni unudění, zakopáváte jeden o druhého a doma je vám to prostě malé? A víte, že nemusíte s dětmi sedět doma, ani když je venku 30 °C ve stínu? V Brně je celá řada možností, kam vyrazit s dětmi v parném létu a příjemně se tam ochladit. Vybrali jsme pro vás placené i zdarma atrakce. Řadu z nich máme ozkoušenou s dětmi ve věku 2 a 4 roky.
Číst
Prémiový obsah